MEDIAN EDUSTAJAT / PRESS

Akkreditointi tapahtumaan edellytetään kaikilta median edustajilta. Näytöksen lehdistötilaisuus järjestetään alustavasti torstaina ennen näytösviikonloppua Turun lentoaseman alueella. Tarkempi päivä ja aika varmistuu, kun näytökseen saapuvien näytöskoneiden saapumisaikataulut varmistuvat.


Press accreditation will open in April and is required for all media representatives. Press day for media will be held 1-2 days before the show weekend. Exact date and time will be confirmed when arrival schedule of the display aircraft is know.

Median akkreditointi on päättynyt / Media accreditation is closed.

Mikko kuvaa
Kuvaaja

KUVAUSPASSI / SPOTTER PASS

Turku Airshown kuvauspassi harrastajakuvaajille sisältää seuraavan:
4.-5.6 ja 8.6. Johdetusti ryhminä alueella liikkuminen. Konekaluston saapumisen, harjoitusten ja maanantaina lähdön kuvaamista. Pääosa koneista saapuu perjantaina. Ryhmä liikkuu yhdessä median kanssa.

6.-7.6. Pääsy alueelle tuntia ennen yleisöä klo 09:00 pääportista ja näytöksen aikana kuvauspaikat media-aitiossa.

To-pe ja maanantaina näytöskoneet saapuvat, harjoittelevat ja lähtevät jonka vuoksi on hyvin tärkeää että niin media kuin kuvauspassilaiset noudattavat kuvausoppaiden käskyjä ja ohjeita. Ryhmien oppailla on ymmärtämys ja vankka kokemusta lentokonekuvaamisesta.

Kuvauspassin hinta koko ajalle 125 €. Kuvauspassit ovat arvonlisäverottomia. Yksittäisille päiville ei ole mahdollista lunastaa kuvauspassia. Maksu suoritetaan Turun Lentokerho ry:n tilille:

KUVAUSPASSIEN MYYNTI ON PÄÄTTYNYT


Spotter pass will give you access from June 4 to June 8 to Turku Airport, also when a/c arrive, practice and depart. You will be able to take photos from special areas under supervision of spotter guides. Spotter pass price from Thursday to Monday is 125 €. Single day spotter tickets are not available.


Pay your spotter pass to Turku Flying Club account, mentioning Spotter pass and your name on the payment message field:

SALE IS OVER