Turvallisuusohjeet

  • Pidä huolta itsestäsi ja ystävistäsi.
  • Apua ja ohjeita voit kysyä INFO-pisteeltämme sekä henkilökunnalta.
  • Muista nauttia riittävästi juotavaa varsinkin helteellä. Vesipullosi voit täyttää alueen karttaan merkityillä vesipisteillä.
  • Kaikenlainen tulenteko lentokentän alueella on kiellettyä.
  • Valitse varusteet sään mukaan.
  • Muista suojata kuulosi!

Lentonäytöksen vaara-alue

  • Lentonäytöksen vaara-alue sijaitsee kiitoradan pohjois-puolella sekä kiitoradan päissä. Vaara-alue merkitään maastoon kylteillä ja järjestyksenvalvojat poistavat sieltä ylimääräiset henkilöt.
  • Oleskelu lentonäytöksen vaara-alueella johtaa näytöksen keskeyttämiseen. Kustannukset veloitetaan kiellon rikkojalta.
  • Väärin pysäköidyt ajoneuvot hinataan pois ajoneuvon omistajan kustannuksella. Huomaa väliaikaiset pysäköintikiellot.

Lipunmyynti ja -tarkastus portilla

Nopein tie tapahtumaan on ostaa pääsyliput etukäteen. Ennakkoliput tarkastetaan lipunmyyntipisteillä. Huomioithan, että alueelle pääsee sisään vain kerran yhdellä lipulla!

Kielletyt esineet ja aineet

Muistathan, että järjestyslaki ja kokoontumislaki kieltävät tuomasta tapahtumaan alkoholia, huumausaineita, lasipulloja, ampuma- ja teräsaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja, laserosoittimia, valotikkuja ja aerosoleja (esim. hiuslakka). Kaikki poisotetut esineet ja aineet toimitetaan Turun poliisilaitokselle.

Alkoholi

Tapahtuma-alueelta löytyy anniskelualue, joka myy olutta ja muita juomia sekä alkoholittomia virvoikkeita. Varaa mukaasi virallinen henkilöllisyystodistus.

Ruokailu

Tapahtuma-alueelta löytyy ravintola-alue, joka myy purtavaa pienempää ja isompaan nälkään. Lasten ruokien lämmittämiseen alueelta löytyy mikroaaltouuneja.

Tupakointi

Tupakointi on kiellettyä lukuunottamatta erikseen merkittyä tupakointipaikkaa.

Ensiapu ja sairaanhoito

Alueella on koko tapahtuman ajan ensiapupiste, joka sijaitsee lasten alueen vieressä. Avun tarpeessa lähesty ketä tahansa ensiapu- tai turvallisuushenkilöä!

Aurinkorasva

Luvassa on auringonpaistetta. Vaikka lämpötila ei tuntuisikaan kuumalta, niin aurinko porottaa koko päivän, myös pilviharson läpi. Suosittelemme siksi kaikille aurinkorasvaa jossa kerroin on 40-50 ennen näytösalueelle tuloa.

Melu

Muista suojata kuulosi. Suojaa varsinikin perheen pieniempien kuulon suojauksesta. Korvatulppia on saatavilla infopisteestä.