Näytteilleasettajille

Alueella on lukuisia mahdollisuuksia olla näytteilleasettajana. Peruskoko näyttelyalueelle on 5 x 5 metriä ja sijainti maanäyttelykoneiden äärimmäisessä läheisyydessä. Hinnat alkaen 1100 € alv 0%. Suurimmat näyttelykokonaisuudet alueella ovat kooltaan satoja neliömetrejä.

Myös mainosaikaa alueen näyttöruuduilla on tarjolla.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä postia meille osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Myyntisopimus

Näyttöaikasopimus

Myyntipaikat

Yrityksille

Haluaisitko, että yrityksesi asiakkaat, yhteistyökumppanit tai vaikkapa työntekijät olisivat tulevana kesänä todellisia VIP-asiakkaita? Tai olisivatko yritysjuhlat tai kesäpäivät suunnitelmissa ja kaipaatte niille oheisohjelmaa?

Suomen Ilmailuliiton päälentonäytös  on perinteinen, miellyttävä ja ainutlaatuinen vierailukohde yrityksille ja yhteisöille. Historiallisesta tapahtumasta ja tunnelmasta jää muisteltavaa vuosien varrelle, jota työntekijät ja asiakkaat arvostavat pitkään. Lentonäytös tarjoaa yrityksellesi valmiita paketteja tai räätälöimme tarvittaessa varaustilanteen mukaisen tapahtumakokonaisuuden parhaalla mahdollisella näkyvyydellä juuri teidän näköiseksenne. Otamme myös vastaan ehdotuksia ja pyrimme toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. Kumppanuuksista ja sponsoripaketeista neuvotellaan parhaillaan.

Lahjaksi VIP-paketti

Yrityksesi yhteistyökumppaneita, asiakkaita tai työntekijöitä on myös mahdollista muistaa lahjoittamalla heille ikimuistoinen elämys lentonäytöksen VIP-lahjapaketin muodossa. Tarjoamme valmiiksi koottuja VIP-lahjapaketteja tai räätälöimme tarvittaessa toiveidenne mukaisen VIP-kokonaisuuden. Lisätiedot ja tilaukset: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

VIP-liput

Lentonäytöksen VIP-liput tarjoavat ainutlaatuisen ja kattavan VIP-elämyksen. VIP-asiakkaana nautit upeista ohjelmanumeroista taivaalla, näytöksen esiintyjäkaartin haastatteluista VIP-teltassa sekä maittavasta ruoasta ja juomasta. Tarjoamme Sinulle tai yrityksellesi valmiiksi koottuja VIP-lippupaketteja tai räätälöimme tarvittaessa toiveidenne mukaisen kokonaisuuden. Lisätiedot ja tilaukset: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Näkyvyys alueella

Tapahtuma-alue on kooltaan monta hehtaaria ja tarjoaa ainutlaatuisia yhteistyön mahdollisuuksia yrityksellenne. Alueella on mahdollista toteuttaa digitaalista mainontaa, printtimainontaa tai äänimainontaa. Laitamainostilaa on tarjolla jonkin verran sekä erilaiset promootiokampanjat ovat erittäin toimivia alueella.

Kaikki yhteydenotot This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.